Kurven er tom

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Skovhyttens E-butik. 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Skovhyttens E-butik.
 

Dokumentation og vejledning.

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Skovhyttens E-butik. 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Skovhyttens E-butik side, er denne af vejledende art.
 

Leveringstidspunkt og transport.

Levering af varer fra Skovhyttens E-butik anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller andet fragtfirma. Leveringstid 1 -5 dage.

Risikoen for varerne.

Risikoen for varer købt af Skovhyttens E-butik overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Skovhyttens E-butik skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Skovhyttens E-butik
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Skovhyttens E-butik har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling.

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med VISA/Dankort, VISA Elektron, Mastercard, Maestro, JCB, VISA eller forudbetaling via Bankoverførsel. Alle priser Skovhyttens E-butik på web-adressen: http://skovhyttens-ebutik.dk er i danske kroner inkl. Moms.

Fortrydelsesret.

Skovhyttens E-butik yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
 
Varen returneres til:
Skovhyttens E-butik
Korsør landevejvej 670
4220 Korsør

Husk at vedlægge faktura og dit bankregistreringsnummer + kontonummer.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.


Handelsbetingelserne kan downloades i PDF format HER.

Skovhyttens-ebutik

Korsør landevej 670
4220 Korsør
+45 26 33 45 61